Fotograf Birgitta Norrman

Informatörskurs

Reumatikerförbundet inbjuder till Informatörskurs i Scandic Backadal, Göteborg den 7-8 april 2014.

Informatörsverksamheten i Reumatikerförbundet växer och gör nytta i många sammanhang och det är så roligt.

Samverkan i patientskolor är ett exempel på ett sådant sammanhang, att ha ett annat språk och på det viset kunna finnas som informatör kan vara ett annat, att vara”kontaktperson på hemsidan är ett tredje och så vidare. Möjligheterna är många.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!